Елче и Реал Мадрид играят при резултат 0:1 в пореден мач

...
Елче и Реал Мадрид играят при резултат 0:1 в пореден мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Елче - Реал Мадрид 0:1, три отменени гола за гостите

Елче и Реал Мадрид играят при резултат 0:1 в следващ мач от междинния кръг в Ла Лига. Федерико Валверде откри в 11-а минута. 

" Кралете " започнаха мощно и видяха по какъв начин техен гол беше анулиран в 6-а минута. След дълготрайно разиграване Винисиус беше изведен зад отбраната на Елче и той откри Бензема, който вкара. Флагът за засадата обаче беше вдигнат и попадение няма. 

В 11-та минута обаче нямаше амнистия. Бензема в началото изпусна отличен късмет, само че съумя да откри Валверде на границата на наказателното поле, който разстреля Бадия отдалеко за 1:0. 

В 26-а минута Алаба вкара хубав гол след негови двойни подавания първо с Валверде, а по-късно и с Бензема, само че ВАР анулира попадението поради засада на нападателя. 

В 29-а минута беше ред и на домакините да покажат нещо в офанзива, а удар на Фернандес принуди Лунин да се намесва чудесно, с цел да избави. 

Втората част стартира с опция пред Бойе да се разпише, само че волето му от добра позиция се оказа разочароващо. В 61-а минута беше ред и на Карим Бензема да бъде отчаян, откакто и негово попадение беше анулирано. 

Елче - Реал Мадрид 0:1

0:1 - Федерико Валверде (11)

Ето и съставите на двата отбора:

Елче : Бадия, Моренте, Паласиос, Верду, Бигас, Клерк, Мия, Маскарел, Гути, Фернандес, Бойе;

Реал Мадрид : Лунин, Алаба, Рюдигер, Милитао, Карвахал, Валверде, Кроос, Модрич, Родриго, Винисиус, Бензема;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР